Nytt om navn

Ny advokat i NHO Agder

11.12.2015 | NHO Agder
Arnfinn Jensen (30) er ansatt som advokat ved NHO Agder. Han har store deler av oppvekst fra Bygland i Setesdal og kommer nå fra stillingen som advokat i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Arnfinn Jensen overtar stillingen ved NHOs regionkontor etter Nils Thorsrud som går av på grunn av den bedriftsinterne aldersgrensen i NHO.

Nils Thorsrud har etter 18 år i NHO opparbeidet seg en helt unik posisjon som rådgiver og støttespiller for våre medlemsbedrifter i regionen. Derfor er vi svært glade for at vi nå har lykkes med å knytte til oss en medarbeider med spesialkompetanse innen arbeidsrett, en kompetanse vi vet er viktig for våre medlemsbedrifter.

Arnfinn Jensen har arbeidet spesielt med arbeidsrett, immaterielle rettigheter og generell kontraktsrett. Han har fordypet seg særlig innen arbeidsrett og har skrevet masteroppgave knyttet til både individuell og kollektiv arbeidsrett.

Arnfinn ser virkelig frem til å begynne i stillingen. Store deler av oppveksten hans var i Bygland i Setesdal, og han har fortsatt familiær tilknytning til landsdelen. Han kjenner landsdelen godt og gleder seg til å flytte tilbake etter over fire år i Oslo. Han synes at det blir både spennende og inspirerende å bli nærmere kjent med medlemsbedriftene på Sørlandet, ikke minst i en periode som er preget av omstilling og mange krevende utfordringer.

Han tiltrer i stillingen 1. mars 2016, mens Nils Thorsrud fratrer ved nyttår. Medlemsbedrifter som har behov for juridisk rådgivning og assistanse i januar og februar bes derfor henvende seg til deres respektive landsforening – eventuelt ta kontakt med NHO via sentralbordnummer 23 08 80 00.
facebook