Medlemsnytt
Jesper Elimar Krumm starter som Brand manager/ salgssjef hos Lexus Kristiansand.

Lexus åpner i Kristiansand

18.08.2017 | May Baagøe Broughton
Bilmerket Lexus åpner avdeling i Sørlandsparken , Jesper Elimar Krumm er ansatt som salgssjef/ Brandmanager.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
- Lexus har i dag vært å finne i Tønsberg og Stavanger, og kunder fra Sørlandet som har ønsket å være i kontakt med en forhandler har vært henvist dit. Da Bauda overtok Toyota Sør var det en klar del av planen at Lexus skulle komme til Sørlandet, og etter halvannet år med innfasing av eierskapet for morselskapet er tiden nå endelig inne, forteller Krumm.

Denne uken begynte byggearbeidene som skal ferdigstille en ny Lexus butikk som åpner i november / desember.

- Det blir et flott lokale, der opplevelsen av konseptet Lexus også skal stå sterkt. Lexus’ slagord er «Experience Amazing», og i det ligger ikke bare et blikk på produktene, men også hele konseptet Lexus, understreker Krumm.

Med høyde for geografiske ringer i vannet vil Lexus Kristiansand betjene kunder fra Flekkefjord i vest til Risør i øst, samt oppover i Setesdalen.  Krumm mener at regionen er såpass stor, at det er naturlig med en etablering i Kristiansand.

I følge Krumm vil Lexus Kristiansand være en avdeling i Toyota Sør, og eksistere under samme organisasjonsnummer.

- Lexus vil leve sitt eget liv i forhold til biler og forretning. Navnet er Lexus Kristiansand, men eierne er også her Baudakonsernet, påpeker Krumm.

Krumm kommer fra stillingen som salgsansvarlig næring hos Toyota Sør. Tidligere har han betydelig prosjekterfaring innen IT, i tillegg til bakgrunn fra byens Apple forhandler Pippin hvor han fortsatt har en rolle som aksjonær og styremedlem. Krumm har i nesten tre år også vært festivalsjef i Palmesus. Tidligere bakgrunn består i hovedsak av oppgaver innen salg, markedsføring og kommunikasjon.

[caption id="attachment_10236" align="alignleft" width="196"] Christian Abrahamsen jobbet tidligere i Gumpens Auto, men er nå klar for Lexus Kristiansand.[/caption]

Christian Abrahamsen er ansatt som selger hos Lexus. Han kommer fra Gumpens Auto Vest, og har før det erfaring også fra andre selskap i Gumpen konsernet. Han var med på å bygge opp KIA på Sørlandet i sin tid, og har også vært innom Land Rover og Jaguar. Christian er allerede på plass, og vil delta i forberedelsen av Lexus etableringen gjennom høsten.

 

 
facebook

Relaterte saker