Medlemsnytt
Resultatet av god energiledelse er utelukkende positivt for både miljøet og økonomien. Nå jakter Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS, kandidater til Sørlandets energipris 2016.

Her er de nominerte til Sørlandets Energipris 2016

20.05.2016 | May Baagøe Broughton
Den siste måneden har LOS Energy jaktet på Sørlandets smarteste strømbruker. Nå har fagjuryen kåret de nominerte til Sørlandets Energipris 2016.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Sørlandets Energipris deles ut for andre året på rad, i to kategorier: Bedrift og offentlig. Kriteriene for å vinne er at man har et fokus på å være en smart strømbruker, at man er en pådriver for å automatisere strømsparingen og er god til å dele erfaringene fra energiprosjektene med andre. Vinnerne offentliggjøres på LOS Energidag, som arrangeres på Strand Hotel Fevik 25. mai.

Juryen i Sørlandets Energipris består av eksperter innen energiledelse, og har siste månedene jobbet med å vurdere alle de påmeldte bidragene. Jurymedlemmene er Linda Rabbe Haugen, energirådgiver i Rejlers, Torstein Thorsen Ekern, prosjektleder i Klimapartner Agder, Helene Falch Fladmark, daglig leder i Eyde-klyngen og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS.

– Alle de nominerte kan vise til imponerende resultater, og jeg håper Sørlandets Energipris kan inspirere flere til å bruke strømmen smartere, sier Anders Gaudestad i LOS AS.

I fjor vant GE Healthcare prisen i kategorien bedrift, og Lillesand kommune vant prisen i kategorien offentlig. I år er Lillesand nominert igjen.

De nominerte i kategorien bedrift:

1. ASKO Agder
2. Eramet Kvinesdal
3. Sørlandsbadet

De nominerte i kategorien offentlig virksomhet:

1. Arendal kommune
2. Kristiansand kommune
3. Lillesand kommune
facebook