Nytt om navn
Fv: Andreas Ludviksen og John Aleksander Moen

Sopra Steria vokser

08 00:00:00.03.2023 | Lotte Blom van der Male
Andreas Ludviksen (41) og John Aleksander Moen (37) er ny manager og senior løsningsarkitekt hos Sopra Steria. Begge begynte i ny jobb 1. mars.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
Andreas Ludviksen (41) er ny manager hos Sopra Steria. Han har tidligere jobbet som seniorutvikler i Sikri og seniorutvikler i EVRY.

Ludviksen er utdannet bachelor i systemutvikling fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, og en master i kommunikasjonsteknologi fra NTNU. 

Han skal inn som tech-lead i teamet 'Utviklerplattform' hos Skattedirektoratet med fokus på utviklervelferd generelt og 'platform engineering' spesielt. 

- Jeg ser mest frem til å bli kjent med nye mennesker og lære hvordan de jobber. Skatt har vært progressive når det gjelder 'platform engineering' og det ønsker jeg å lære mer om, sier Ludviksen.

John Aleksander Moen (37) er ny senior løsningsarkitekt og har tidligere jobbet som sjefkonsulent og teamleder for nettverk og sikkerhet for ATEA. Han har også jobbet som instruktør og utvikler for Luftforsvarets Skolesenter Kjevik.

Moen har tatt lederutdanning på befalskole på Luftforsvarets Skolesenter Kjevik, Forsvaret. Han har også et fagbrev i IKT-Servicefag, og Cisco Instructor Academy/Instructor Certification Program.

- Jeg valgte å begynne i Sopra Steria fordi jeg ønsket å bli med på å gjøre en forskjell for våre kunder, spesielt her på Sørlandet, sier Ludviksen.

Han legger til:

- I min nye jobb kommer jeg til å inngå i ett nasjonalt team på cirka1400 andre dyktige kollegaer her i Norge med særlig fokus på offentlige og store private kunder. 

- Jeg ser fram til å være med på å bygge opp Sopra Steria på Sørlandet. Delingskulturen i selskapet er unik, og jeg ser fram til å være med å bidra å gjøre denne enda sterkere, avslutter han.
facebook