Medlemsnytt
De ansatte ved ved Reklamestasjonen både i Kristiansand og Oslo. F.v Jan Ø. Fjeldal, Sigurdur Freyr Hreinsson, Hanne Raen, Siren Skeie Vassbotn, Jon Kristjansson, Per Christian Andersen, Bente Marthinsen, Terje Ellingsen, Jan-Kristian Solberg

Vokser etter satsing i Oslo

03.03.2016 | May Baagøe Broughton
Reklamestasjonen AS, med hovedkontor i Kristiansand, har fått flere større kontrakter gjennom sin avdeling i Oslo, som vil gi virksomheten vekst.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Reklamestasjonen AS ble gründet og etablert i Kristiansand i 2002 av Bente Marthinsen og Terje Ellingsen.

Ifølge daglig leder Bente Marthinsen er bedriften Sørlandets største firma innenfor skiltbransjen og har også salgsavdeling i Oslo.

- Høsten 2015 ble innsatsen i Oslo intensivert med flere ansettelser. I mars i år ble bedriftens største kontrakt signert med Posten/Bring som innebærer en 3 – 5 års avtale for levering av skilt til Post i butikk, Postkontorer og til alle Bring/Postens terminalbygg, forteller Marthinsen.

- I tillegg har Reklamestasjonen fått rammeavtale med Assa Abloy/Trio Ving i skarp konkurranse med veletablerte Oslo firmaer, fortsetter hun.

Etableringen i Oslo har vist seg å være god timing for Reklamestasjoen i en tid da markedet på Sørlandet er noe rolig som følge av betydelige kutt i oljebransjen.

- Det har blitt inngått flere store kontrakter med landsdekkende kjeder. Blant andre Barnas Hus, Fargerike Norge, Boklageret, Hifi-klubben og Flisekompaniet. I tillegg har Reklamestasjonen bl. annet profilert Norwegian Propertys nye signalbygg på Skøyen, Moniér-bygget samt flere hoteller i Stavanger og på Lillehammer, meddeler Marthinsen.

Også i sør har Reklamestasjonen flere prosjekter gående.  De største pågående prosjektene for virksomheten i sør er profilering av alle Taxi Sørs drosjer til «Go Yellow», og omprofilering for Leif Hübert AS etter deres oppkjøp av Norsk Stål med 8 lokasjoner.

- Ordrereserven er for tiden er meget tilfredsstillende og 2016 ser så langt lovende ut for videre vekst, avslutter Marthinsen.
facebook