Medlemsnytt
Peter Henriksen Ringstad er politisk rådgiver i Tax Justice Network Norge. Tirsdag 24. oktober viser han hvordan nasjonale skattesystemer blir utmanøvrert i møte med globalisert og teknologikonsentrert næringsliv.

Ubers skattetriks – den nye normalen?

12.10.2017 | May Baagøe Broughton
Uber utfordrer norske tjenstenæringer, men hverken profitt eller skatt havner i Norge. Apple, Google og Facebook omsetter for milliarder i Norge, men betaler kun promille i skatt.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
En av Norges fremste eksperter på internasjonale skattesystemer forteller hvordan dette er mulig på frokostseminar hos Econa Kristiansand 24. oktober.

Econa Kristiansand har invitert en av Norges fremste eksperter på området, Peter Henriksen Ringstad, til Kristiansand for å belyse temaet i frokostseminar tirsdag 24. oktober. I foredraget viser han hvordan nasjonale skattesystemer er i ferd med å bli utmanøvrert i møte med et stadig mer globalisert, teknologikonsentrert og mobilt næringsliv.

Peter Henriksen Ringstad er politisk rådgiver i Tax Justice Network – Norge, er en av Norges fremste eksperter på den politiske utviklingen rundt internasjonale skattesystemer, og har skrevet en rekke kronikker og artikler om tematikken i norske medier og tidsskrifter.

Meld deg på her: https://www.econa.no/ubers-skattetriks-den-nye-normalen1

Seminaret er gratis for medlemmer i Econa. Pris for ikke-medlemmer: 400 kr.

Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag. Vår ambisjon er å skape og utvikle nettverk for medlemmene ved å tilby faglige og sosiale møteplasser. Vi arrangerer seminarer og temamøter innenfor bredden av vårt fagområde. I tillegg har vi samlinger av mer sosial karakter. Som medlem i Econa Kristiansand får du en unik mulighet til å treffe andre masterutdannede innen økonomisk-administrative fag/siviløkonomer og knytte nye kontakter.
facebook

Relaterte saker