Sørlandskjøkken utvider til Vestlandet
- Nå har vi åpnet ny butikk i Stavanger, og dermed trår vi inn på et helt nytt marked, sier eier og daglig leder, Rolf Kaafjord.
Nærhet til kundene
Den 17. september åpnet Sørlandskjøkken dørene til ny butikk på Forus i Stavanger, og kundetilstrømmingen har ifølge Kaafjord vært over all forventing. Etter kun tre uker hadde de oppnådd salgsmålet for 2020. Den nye butikken er nærmere 300 kvadratmeter stor.
Med butikk i Stavanger, er det åpnet opp for et nytt marked for Sørlandskjøkken, som tidligere kun har levert sine produkter i Agder.
- Nå begynner snart de første kjøkkenene å bli levert hos kjøperne, og vi gleder oss til å se dem på plass hjemme hos kundene, forteller Kaafjord.
Sørlandskjøkken har lokal produksjon på Sørlandet og butikker i Kristiansand, Arendal og nå Stavanger.
- Det handler om nærhet til kundene våre. Derfor lagerfører vi nesten alle våre kjøkkenmodeller, slik at vi både kan levere raskt, og rimelig, legger Kaafjord til.
Allerede en måned etter åpningen, utvider Sørlandskjøkken selgerstaben, og har ansatt en ny kjøkkendesigner. Fra januar neste år blir de tre kjøkkendesignere på fulltid.
Mye arbeid bak
Selv om Sørlandskjøkken nå opplever stor suksess, og har åpnet butikk både i Arendal og på Forus i løpet av de siste tre årene, er det mye jobbing som ligger bak. De tre eierne av Sørlandskjøkken, Rolf Kaafjord (daglig leder) Karsten Repstad (produksjonssjef) og Kåre Rypestøl (kjøkkendesigner) jobber alle hardt for å oppnå de gode salgstallene.
- Vi er ikke redde for å dra opp ermene og ta tak, og vi har dyktige folk som jobber sammen med oss, både i produksjonen og i butikkene våre. Sammen skal vi utvikle Sørlandskjøkken videre, og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer, avslutter Kaafjord.