Rask nettverksbygging på høyt plan

11.09.2015 | May Baagøe Broughton
Hele 105 deltakere fra 55 bedrifter var på plass da Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Dyreparken arrangerte speed-dating for næringslivet torsdag formiddag.
Deltakerne fikk 10 minutter hver med andre deltakere for å utveksle informasjon og booke møter. I løpet av de 2,5 timene speed-datingen varte, hadde noen av bedriftene opp til 30 møter.

Veldig mange av de oppmøtte var veldig fornøyd med dagens speed-dating. En av disse var Visma Services Kristiansand.


Salgs- og markedssjef Baljinder Rihel fra
Visma Services Kristiansand.


- Det var veldig bra at bedriftene var interessert i å høre om oss og vårt selskap, sier Baljinder Rihel, salgs- og markedssjef i Visma Services Kristiansand. Han har fått på plass møter med potensielle kunder, men også bedrifter som er interessert i et samarbeid.

- De vi har møtt har vært veldig innstilt på å skape business på den ene eller andre måten. Bedriftene er veldig imøtekommende når det gjelder å dele nettverk og jobbe sammen for å få til ting, sier Rihel.

Etter en kjapp spørrerunde i lokalet sier flertallet at dette absolutt er noe de vil delta på igjen.

- Det har vært et godt arrangement, men neste gang vil vi gjøre et enda bedre forarbeid for å få full effekt av møtene, sier Sissel Andersen fra Skandinavisk trafikksenter.

Oppsett av speed-dating er en kabal som skal gå opp og bedriftene som deltok hadde sine ønsker for hvem de ville møte. Christine Berhus fra Dyreparken overnatting og event og Anne May Hundeide fra Næringsforeningen i Kristiansandsregionen jobbet lenge med dette arrangementet.


To fornøyde arrangører av Speed-datingen,
f.v Anne May Hundeide fra Næringsforeningen
og Christine Helland Berhus  fra Dyreparken.


- Vi er så glade og fornøyde med at gjennomføringen gikk så bra og at folk var så flinke til å holde tiden, sier Hundeide.

- Vi nå skal ha en egen evaluering av denne dagen, og sette sammen innspillene fra evalueringsskjemaet som vi skal sende ut, slik at det blir enda bedre neste gang, sier Hundeide.

- Folk så ut til å kose seg, og mange nyttige nettverk ble knyttet, til tross for høyt lydnivå. Vi er så utrolig stolte og glade for all skryt og gode tilbakemeldinger vi fikk, sier Berhus.
 
facebook