Medlemsnytt
Omar Sadiq og Tone Speilberg Birkenes ser frem til å starte samarbeidet.

Omar Sadiq er ny styreleder i DiaGraphIT®

07.06.2016 | May Baagøe Broughton
Omar Sadiq, som har vært styremedlem i DiaGraphIT® i ett år, blir nå styreleder i firmaet etter Geir Haugeberg.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Ved siden av det påtroppende vervet som styreleder er Sadiq daglig leder av PLATTFORM – Norsk Institutt for Forebygging av Radikalisering og Voldelig Ekstremisme.

- Som styreleder ønsker jeg å utnytte dagens og fremtidens teknologi for å forenkle og forbedre pasientbehandlingen i GoTreatIT®-produktene, som i dag er i bruk ved en rekke sykehus både nasjonalt og internasjonalt, forteller Sadiq i en pressemelding.

Ifølge administrerende direktør i DiaGraphIT®, Tone Speilberg Birkenes, er Sadiq svært godt kvalifisert til å overta ledervervet. Han har ledelsesbakgrunn fra store IKT-prosjekter innen media, energi, transport og markedsføringsledelse.

- Jeg ser virkelig frem til å arbeide mer med Omar om digitale strategier. Sammen har vi som mål at DiaGraphIT® skal være en sentral aktør innen kliniske IKT-applikasjoner, sier Birkenes.

I pressemeldingen kan man lese at DiaGraphIT® forenkler og forbedrer pasientbehandling med innovasjonen GoTreatIT®. Programvaren samler og viser konkret og relevant klinisk informasjon til pasienter og helsepersonell. Data knyttet til sykdomsaktivitet, helsestatus, livskvalitet og medisinsk intervensjon, utgjør et solid grunnlag for felles innsats i behandling av sykdom.

GoTreatIT® ble utviklet av revmatolog Glenn Haugeberg, og firmaet ledes i dag av Tone Speilberg Birkenes.

- Først og fremst vil jeg takke Geir Haugeberg for innsatsen han har lagt ned i DiaGraphIT®, og deretter vil jeg ønske Sadiq hjertelig velkommen om bord, avslutter Birkenes.
facebook