Medlemsnytt

Nytt Ledertalkshow - Livet, skal vi danse?

22.02.2016 | May Baagøe Broughton
1.mars gjester Per Fugelli CR Group sitt Ledertalkshow på Kick. Ledertalkshowet denne kvelden blir et møte med en tydelig og sterk
samfunnsstemme.
Fugelli har hatt kreft i 7 år. I denne tiden har han vært nysgjerrig på livets grunnstoffer, verdier som gjør livet verd å leve, enten du er frisk eller syk. Her er de fem grunnstoffene som mennesket og flokken bør skape og dele: verdighet, handlingsrom i eget liv, tilhørighet, mening og likevekt.

«Jeg tror at livet må ha tre grunnstoffer for å bli godt nok: Verdighet, handlingsrom og tilhørighet. Oversatt til politikk blir de tilsvarende verdiene: Rettferdighet, frihet og brorskap. Jeg har fått  tenning av å prøve å få disse eksistensielle grunnstoffene og politiske verdiene til å skinne, som diamanter, med ord. Utenom å stjele blomster, spise skarveunger med viltsaus og rørte tyttebær og leke med dem jeg er glad i, er ord det beste jeg vet.» Per Fugelli.

CR Groups Ledertalkshow er en fagligbasert happening som er løs i snippen! Her vil du møte kjente som deler perspektiver om gleder og utfordringer ved å være leder.

Dørene åpnes kl. 18.30, og det er fri entré!

Last ned fullstendig informasjon Ledertalkshow-invitasjon mars-16.
facebook