Nytt fredagskonsept på Dronningen
For å møte markedet har Hotel Norges restaurant Dronningen nå opprettet et nytt konsept.
- Hver fredag fra kl.16.00 blir det After Work-mingling med DJ-er og god mat og drikke. Som seg hør og bør i Hotel Norges egen restaurant, har konseptet selvfølgelig fått et norsk navn, nemlig "Etterpå". Er du sugen på noe annet enn fredagstaco, er det bare å glede seg. Kjøkkensjef Solveig Svahnström har bakgrunn fra kulinariske perler som Bagatelle, Grand Café og Ekebergrestauranten, og disker gjerne opp med småretter, salater, smørbrød eller middag frem til klokka ti om kvelden, forteller Lund.
Han fortsetter:
- Vi tror konseptet passer veldig bra til et voksent arbeidsaktivt publikum, som kan slappe av med de gode samtalene i det vi mener nå er blitt byens beste møteplass. Vi synes i tillegg det er ekstra hyggelig å kunne vise frem de nye flotte lokalene, den spennende gatekunsten og ikke minst den gode maten.