Medlemsnytt
Avdelingsleder Mariann Asp og driftssjef i Mat og Uteliv Roger Sande bak disken i delikatessedelen av restauranten.

Ny italiener i Kvadraturen

16.02.2018 | May Baagøe Broughton
Torsdag 15. februar åpnet Bellini, en ny restaurant og nummer åtte i restaurantrekken til kjeden Mat og Uteliv.
- Vi hadde noe bra med Villa Marina som lå nede i Gravane, men på grunn av beliggenhet ble det vanskelig. Vi følte vi hadde noe mer å gi, og derfor åpner vi denne restauranten, sier driftssjef for Mat og Uteliv, Roger Sande.

Han mener det definitivt er plass til ny italiensk restaurant.

- Vi kan ikke tenke på de andre, vi er annerledes gjennom det at vi har et mye større konsept, påpeker Sande.

De har både delikatessebutikk, bakeri og restaurant under samme tak, og her skal det selges flere italienske matvarer, som oster, skinker, oljer og marmelader.

- Vi satser på hjemmelaget pasta og surdeigspizza som noen av våre spesialiteter, forteller Sande.

Mariann Asp er ansatt som avdelingsleder i den nye restauranten. Hun kommer fra Monsoon, en av de andre restaurantene i Mat og Utelivs portefølje, og har tidligere jobbet på Bølgen & Moi i Kristiansand. Nå får hun 19 kolleger med seg som skal jobbe i den nye restauranten.

- Jeg har gledet meg veldig til dette og har hatt mange arbeidsnetter i det siste for å få det ferdig til åpning. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, og hvis jeg skal trekke frem en ting som jeg er spesielt fornøyd med, må det være bakeriet, forteller Asp.

Asp forteller at de vil åpne hver dag klokken 10.00 og ha kafé på dagtid, mens det på ettermiddag- og kveldstid vil være bordbestillinger. I tillegg vil de på sikt tilby lunsjavtaler med bedriftene i byen, både ved take-away og utkjøring.
facebook