Medlemsnytt
Litt festivitas på kontoret i Kristiansand da Menko rundet 15 år 15. mars. Fra venstre Ernst Rune Saatvedt, Gøran Dalheim, daglig leder Arne Paulsen og Rune Håverstad.

Menko fyller 15 år

15.03.2016 | Ingrid Michalsen
- Jeg er utrolig stolt over hvor vi er kommet, sier daglig leder Arne Paulsen, 15 år etter at han startet Menko.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
15. mars 2001 så konsulentselskapet, som skulle jobbe med lederutvikling og teamutvikling, dagens lys i Kristiansand.

Etter noen år skiftet fokus til opplæring av mennesker, ikke bare de som allerede var i arbeidslivet, men de som ønsket å komme inn i arbeidslivet. Kursvirksomheten vokste fram og spredte seg etter hvert til andre byer. Menko har i dag åtte kontorer/kurssentre.

- Veien har vært humpete! Jeg, og vi som jobber i Menko, har lært mye underveis. Etter å ha gått på noen smeller underveis, har vi utviklet flere bein å stå på. I dag er vi et solid selskap med stor aktivitet, sier Paulsen.

- Som eier og daglig leder er jeg stolt over alle de flotte menneskene som jobber i selskapet, og glad for alle suksesshistoriene vi har skapt gjennom årene – enten det dreier seg om enkeltpersoner eller selskaper som det har gått bra for, sier Paulsen.

15-årsdagen ble ikke bare markert med kake og kos på kontoret, men også med å stifte et nytt kompetanseselskap i Menko-familien.

- Der har vi mer informasjon etter påske, forteller Paulsen.
facebook