Medlemsnytt
Fra en tidligere avholdt Business Brunch i Mo i Rana.

Lean Business Brunch

09.02.2016 | DNB
DNB bank, Investinor og Lean Business har gleden av å inviterer til halvdagssamling om Lean forretningsutvkling den 18.februar i DNB sine lokaler i Markensgate 19.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Business brunchen er rettet mot eiere og ledere i selskaper med vekstambisjoner i alle bransjer, samt partnere som bidrar til vekst og utvikling for denne typen selskap. Business brunchen vil gi deg inspirasjon, ny kunnskap og gode ideer som du kan benytte til å utvikle din egen virksomhet.

Business brunchen er basert på  ”Lean Business metoden”. I løpet av samligen går vi gjennom metoden, fra utvikling av strategi (forretningsidé og forretnings-modell), til hvordan du setter mål og definere aktiviteter. Dermed skaper du en økonomisk oversikt som hjelper deg med å styre og kontinuerlig forbedre prosjektet ditt.

Du får arbeide i gruppe sammen med andre deltakerne om å lage en lean forretningsplan. Her benyttes Online verktøyet  Lean Business Planner benyttes i gruppearbeidet.

Business brunchen vil gi deg inspirasjon, ny kunnskap og gode ideer som du kan benytte til å utvikle din egen virksomhet, og du får med deg boken ”Lean Business Planning.”

Klikk for mer informasjon
facebook