Lanserer nytt fredagskonsept
Hun legger til at kursmester, Ørjan Toreid Eriksen, har en solid bakgrunn i faget:
- Ørjans læretid var som baker på Geheb Bakeri i Kristiansand. Videre har han jobbet på Godt Brød i Oslo før han vendte tilbake til Sørlandet og har vært pådriver for bakeriet hos Kjøkkenskapet og for den italienske restauranten Bellini. Nå driver han med kursing i pizzabaking og surdeigsbaking.
I starten av 2021 har Varodd Kantine & bageri fått på plass ny steinovn, og starter med konseptet "Fredagspizza". Her vil de tilby syv ulike, italienske varianter av "Fredagspizza". Pizzaene, som er inspirert av Italia, har fått norske og annerledes pizzanavn: Tilfredshet, Mestring, Glede, Frihet, Inkludering, Kjærlighet og Følelse.
- Fredagspizza selges tirsdag til fredag klokken 11 til 14, og er i hovedsak et tilbud til bedriftsmarkedet i Kristiansandsområdet, men alle kan få kjøpt vår "Fredagspizza" i Rigedalen 41.