Medlemsnytt
Ørjan Toreid Eriksen har lært opp kokkene hos Varodd i pizzabaking.

Lanserer nytt fredagskonsept

21.01.2021 | Lotte Blom van der Male
I planleggingsfasen av sitt nye fredagskonsept, hentet Varodd Kantine & bageri inn eksperthjelp.
- Kokkene og fagfolkene hos Varodd Kantine & bageri har blitt kurset av Ørjan Toreid Eriksen, og til og med Varodds administrerende direktør deltok på kurset! Det var en svært interessert gjeng som fulgte oppskriftene, tipsene, rådene og hemmelighetene til pizzaeksperten, forteller Ingvild Aasne Andersson, kommunikasjonsrådgiver hos Varodd.

Hun legger til at kursmester, Ørjan Toreid Eriksen, har en solid bakgrunn i faget:

- Ørjans læretid var som baker på Geheb Bakeri i Kristiansand. Videre har han jobbet på Godt Brød i Oslo før han vendte tilbake til Sørlandet og har vært pådriver for bakeriet hos Kjøkkenskapet og for den italienske restauranten Bellini. Nå driver han med kursing i pizzabaking og surdeigsbaking.

I starten av 2021 har Varodd Kantine & bageri fått på plass ny steinovn, og starter med konseptet "Fredagspizza". Her vil de tilby syv ulike, italienske varianter av "Fredagspizza". Pizzaene, som er inspirert av Italia, har fått norske og annerledes pizzanavn: Tilfredshet, Mestring, Glede, Frihet, Inkludering, Kjærlighet og Følelse.

- Fredagspizza selges tirsdag til fredag klokken 11 til 14, og er i hovedsak et tilbud til bedriftsmarkedet i Kristiansandsområdet, men alle kan få kjøpt vår "Fredagspizza" i Rigedalen 41.
facebook

Relaterte saker