Fra utdanningsmessen i 2016

Er du opptatt av rekruttering til din bedrift eller bransje?

20.06.2016 | May Baagøe Broughton
I januar 2017 kommer skoleelever fra hele regionen til Gimlehallen i Kristiansand for å få nyttig informasjon om utdannings- og karrieremuligheter. For bransjer og bedrifter med rekrutteringsbehov er dette en unik mulighet til å snakke med et stort antall ungdom.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Utdanningsmessene Tautdanning.no arrangeres i tolv sentrale byer over hele landet hvert år, blant annet i Gimlehallen 16. – 17. januar 2017. De besøkende er hovedsakelig i alderen 15-20 år, men messene besøkes også av studenter, voksne og andre som søker informasjon om utdanning og karriere. Her samles utdanningsinstitusjoner, bedrifter og organisasjoner for å informere om sine tilbud.

Godt samarbeid med skolerådgiverne
Tautdanning.no er hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum-Norge. Ved direkte kontakt med rådgiverne sikres gode besøkstall. Skoler med lang reisevei får også tilbud om transportstøtte, slik at flest mulig elever skal få muligheten til å besøke messen.

Redusert pris for medlemmer i Næringsforeningen!
Deltakelse på utdanningsmessa gir bransjer og bedrifter med rekrutteringsbehov god synlighet, og er en unik mulighet til å snakke direkte med et stort antall utdannings- og arbeidssøkende ungdom fra hele regionen. Medlemmer i Næringsforeningen tilbys redusert pris på standplass.

Ønsker du å vite mer?
Om dette er av interesse for din bedrift, kan Tautdanning.no kontaktes for mer informasjon.

 

Kontaktperson:
Mari Langørgen Bye
Kundeansvarlig
Tlf: + 47 73 80 97 65
mari@tautdanning.no
www.tautdanning.no

 
facebook