Medlemsnytt

En suksess fra første dag

17.09.2015 | May Baagøe Broughton
11.juli åpnet restauranten Bønder i Byen på Øvre Torv og det har vært så å si full restaurant siden åpningsdagen. For å gi best mulig tilbud har de også begynt å servere frokost.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
På  bildet: "Bøndene" som eier restauranten: f.v Trond Kristiansen, Kristoffer Pedersen, Tom Helge Djuphagen og foran, Trine Lohne. 

- Det er ofte nødvendig å bestille bord, og vi har veldig ofte kø ved døra for å kunne komme inn å spise hos oss. Det er helt fantastisk, sier Trine Lohne, en av bøndene som eier restauranten.

Det er mange restauranter i byen og hva er da oppskriften på Bønder i byens suksess? I følge Lohne er det konseptet deres.

- Konseptet vårt er kort forklart «Urban bondekost». Vi ser for oss at bonden som er født og oppvokst på  landet, flytter til byen og blir urban. Han er bereist og har blitt trendy og påvirket av både storbylivet og trender i samfunnet. Samtidig holder han på de gode verdiene hjemmefra, forteller Lohne.

- Maten vår er laget av de beste lokale råvarene og vi er veldig opptatt av historien på råvarene, hvor de kommer fra, hvem bonden er og hvordan råvaren er laget eller produsert, sier Lohne videre.

Nå har de også begynt å servere frokost hos Bønder i Byen.- Frokost er viktig, og mange av oss har det travelt om morgenene og vil kanskje bare inn å hente med seg noe sunt og godt på vei til jobb. Andre har tid til å ha en rolig start på dagen og ønsker å sitte ned for å nyte frokost og kaffe hos oss , sier Lohne.

For å kunne gi best mulig tilbud har de også et møtelokale som tar opptil 16 personer. Det har de gitt navnet Spiskammeret. Her kan det bookes frokostmøter og det settes frokost klart til avtalt tidspunkt.

- Husk å få med at frokosten er sunn og alt er selvfølgelig hjemmelaget, avslutter Lohne.
facebook