«Dronningen» i ny drakt
- Vi har nå blitt en restaurant med ny og innbydende atmosfære hvor du virkelig får lyst til å spise et godt måltid. Vi har hatt fokus på klassiske rene linjer, men samtidig skal det være en lun og hyggelig atmosfære. En blanding av et delikat og moderne uttrykk samt noen industrielle innsalg , forteller Bjelland videre.
Restauranten har blitt totalrenovert med hjelp fra Hipas, et designerfirma fra Oslo. De har hatt ansvaret for hele prosjektet, som ifølge Bjelland har gått knirkefritt fra start til slutt. Hele restaureringen tok i overkant av tre uker og hadde en prislapp på rundt tre millioner kroner.
Restauranten hadde en "soft" åpning i juli, men 22.september var det offisiell åpning av Smak av Norge. Tjørve Bjelland innrømmer at de var spente på hvordan mange stamgjestene ville reagere på oppussingen.
- Men de tok imot endringen med åpne armer og trives godt i nye lokaler. Nye gjester har kommet til og Smak av Norge markerer seg som en attraktiv restaurant også for nye gjester. Besøkstallene og omsetning har økt etter nyåpningen og når våre gjester gir oss de beste tilbakemeldinger så er også vi meget godt fornøyde, sier Bjelland.
Ny meny ble også lansert i forbindelse med nyåpningen.
- Vi er svært glade for at Reino Kristiansen er tilbake som kjøkkensjef ved hotellet. Hans ønske om at Smak av Norge og hotellet for øvrig skal være unike på matopplevelser vil merkes godt i fremtiden, lover Bjelland.