Boen Gård starter ukentlig restaurant
Han forteller at bedriften har hatt en fin utvikling de siste årene. De har hele tiden fintunet der de kan, og det vil de fortsette med. Målet er å tilby en opplevelse i historiske omgivelser, enten det er lunsj, møter eller middager.
- Vårt konsept med Boen Gård har alltid vært å ivareta historien, men med dagens elementer. Vi er ikke et museum, vi går tilbake som krongods til Kong Christian II i 1510. Hovedhuset er bygget nytt i 1813, forteller Galdal, og fortsetter:
- Det at vi nå åpner restaurant er fordi vi vil videreutvikle gården og jobber med spennende planer. Derfor ønsker vi nå å synliggjøre gården som en soleklar del av Kristiansand med fokus på kortreist mat, overnatting, historie, tilstedeværelse og fremtidsrettet tankegang.
I tillegg til åpning av ukentlig restaurant vil de også jobbe dedikert med lakseturismen på et nasjonalt og internasjonalt plan. De har et godt samarbeid med Farlowes Travel i London, hvor Boen Gård er den eneste norske tilbyderen av villaksturisme.
- Vi jobber stødig og fremtidsrettet med historien friskt i minne – Villaks er en av verdens desidert beste råvarer og denne er vi veldig stolte av. Gjennom det tette samarbeidet med Farlowes Travel får vi gjester som skal fiske villaks, men som også ønsker en totalopplevelse som vi på Boen Gård kan tilby, sier Galdal.