Verdens beste kokk til Kvinesdal
Hotellsjef Agnes Berntsen tror det kan gi masse inspirasjon til kommende ansatte innen restaurant- og servicenæringer i regionen.
- Vi har invitert elever på restaurant- og matfaglinjen ved den videregående skolen i Kvinesdal. De får møte Espeland og temaet på fredagen. Vi tror det blir en fantastisk inspirasjon for dem, og det utvider grensene for hva som er mulig å få til for unge i vår region. Kortreiste råvarer fra Norge er bærekraftig. Og Aron Espeland har vist at de også er helt i verdensklasse på kvalitet, sier Berntsen.
Global Young Chef-vinneren kommer med et team på 3 kokker og sommelier Kent Ove Dybland fra Renaa i Stavanger. Sammen med hotellets egen kjøkkensjef, Michael Reimer Lauridsen, skal de gjennom en helg skape matmagi for et lokalt publikum.
Hotelldirektøren ønsker å skape en uforglemmelig kveld for en fullbooket bankettsal på det tradisjonsrike hotellet.
- Dette blir en helt unik opplevelse for de som kommer hit lørdag 29/10, mener Berntsen.
Åtteretters gourmetmiddag, der retter fra VM og EM er representert, i kombinasjon med drikke utvalgt av sommelier. Kent Ove Dybland fra Renaa i Stavanger, er blant det som skal serveres.
Mer informasjon om arrangementet.