Nytt om navn

Starter i ny jobb som salgssjef

20.09.2023 | Lotte Blom van der Male
Siv-Hege Sundtjønn Taraldsen (46) er ny salgssjef for Thon Hotel Norge og Thon Hotel Parken Kristiansand. Hun startet i ny jobb 3. august.
artikkelen fortsetter under annonsen
Kunstsilo
Sundtjønn Taraldsen har 20 års erfaring med bakeri og konditori, og bred erfaring med catering, a l a carte og kaffe. Hun har jobbet syv år i Coca-Cola som business developer med ansvarsområdet Kristiansand-Hovden. Her hjalp hun drivere i hotell og restaurant-bransjen samt storhusholdnings-bransjen å drive lønnsomt ved salg av mineralvann og kaffe og markedsføring.

Den nye salgssjefen har også jobbet som daglig leder for Sabla Godt Atrium Vennesla, der hun også var med på å bygge opp konseptet.

Sundtjønn Taraldsen er utdannet med fagbrev som konditor samt fagbrev innen salg og service.

Siv-Hege S. Taraldsen og kollega Hanne Skomedal skal samle mennesker til Thon Hotel Norge og Thon Hotel Parken. Sammen vil de jobbe som rådgivere og samarbeidspartnere samt å bygge gode relasjoner i ulike nettverk.

- Stillingen innebærer å hjelpe våre kunder i ulike bransjer til riktig valg av lokalet, bevertning, overnatting ved kurs, konferanse. I tillegg skal Siv-Hege jobbe med hotel- og prosjektavtaler til bedrifter som har behov for overnatting i Kristiansand samt å ha visninger på hotellet for de som ønsker det, forklarer daglig leder Raymond Kirknes. 

- Hva ser du mest frem til i ny jobb?

- Jeg gleder meg masse til å begynne å jobbe sammen med flotte, dyktige kollegaer å lære nye ting i hotellbransjen. Det er nytt for meg. Jeg gleder meg til å bygge nettverk i ulike bransjer, og sette Kristiansand på kartet, forteller Sundtjønn Taraldsen.

- Jeg ser også frem til nye utfordringer med et dreamteam som jeg har vært så heldig å bli en del av. Jeg er stolt av produktet vårt! Thon Hotel Norge og Thon Hotel parken har så mye å by på. Stup i ottende etasje, og et nyoppusset hotel i 2020! Begge hotellene har mye god mat og kokkene legger lidenskap, håndverk og kjærlighet i maten. Det gjør meg ekstra stolt. Det motiverer og engasjerer!
facebook