Medlemsnytt

Har blitt landets nest største cateringfirma

Bak Madhuset står gründer Svein Larsen og hans barn, som gjennom årene har utviklet selskapet til et omfattende konsern. I tillegg til cateringdriften omfatter virksomheten Sørlandets største kongressenter og Kristiansands storstue - KRS LIVE.
I tillegg har de den nyoppstartede delikatessebutikken Den Lille Madhuset og flere selskapslokaler i regionen - inkludert Trysnes Brygge i Søgne. Denne bredden i tilbudet har gjort Madhuset til en totalleverandør av matopplevelser, enten det gjelder store konferanser, konserter eller private selskaper.
- Blant annet leverer Madhuset til nærmere 100 brylluper per sesong, hvorav ofte 6-8 på samme dag, opplyser Markussen.

Madhuset leverer mat til de største eventene i Norge og Sørlandet, med opptil 13.000 deltakere med flere måltider hver dag. All mat som serveres er laget fra bunnen av deres egne kokker.
Daglig leder Line Byremo forteller at veksten har vært betydelig, og at selskapet i dag har en markedsandel som strekker seg over store deler av landet. Med totalt rundt 200 ansatte i konsernet, er Madhuset en betydelig arbeidsgiver i regionen.
- Suksessen skyldes ikke bare volumet av måltider som produseres, men også den høye kvaliteten og den sterke lokale tilknytningen som gjennomsyrer hele virksomheten, mener hun.

Selskapet har ikke bare vokst i størrelse, men også i anerkjennelse understreker Markussen:
- Madhuset er kjent for sin evne til å både pakketere flere produkter og levere skreddersydde matopplevelser tilpasset ulike behov, enten det er til bryllup, bedriftsarrangementer eller spennende delikatesser til kresne matentusiaster, sier han.
Med en tydelig vekststrategi og en solid markedsposisjon, ser salg- og markedssjefen lyst på fremtiden.
- Den kontinuerlige satsingen på kvalitet, service og innovasjon har gjort dette til en merkevare som stadig flere forbinder med førsteklasses mat og gode opplevelser.