Han er ny food and beverage manager
Fra 2015 har han vært konsulent hos Opplæringskontoret for resepsjon-, restaurant- og matfag i Agder. I denne stillingen har han fulgt opp lærlinger årlig.
Greibesland har fagbrev som kokk.
Stillingen som food and beverage manager vil som tittelen tilsier være et overordnet ansvar for alt som handler om mat og drikke servering. Svein Terje Greibesland får som jobb å forbedre kommunikasjonsflyt, effektivisere systemer, og skape en kultur som driver trivsel og vekst. Stillingen innebærer ansvar fra hotellfrokosten, a la carten, selskaper og større konferanser. Under ansvaret ligger også restaurantene Dronningen og Torvet Bistro.
- Jeg elsker å jobbe med mennesker, det er hva jeg ser mest frem til i ny jobb, sier Greibesland.
Han legger til:
- Mer konkret ser jeg frem til å skape en enda bedre kommunikasjonsflyt, systemer og læringskultur på tvers av avdelinger. Jeg har mye erfaring med oppfølging av lærlinger som gjør at jeg brenner ekstra for å skape god kultur for læring. Det beste jeg vet er områder med forbedringspotensiale, og gleder meg til å utforske hva jeg kan tilføre med min bakgrunn og erfaring.