Administrerende direktør i Quick Care AS og utviklingsdirektør i Falck AS, Thomas Helt.

-Invester i dine ansatte

31.05.2016 | May Baagøe Broughton
- Fysisk aktivitet på en arbeidsplass kan gi en positiv bonus på hver krone investert.
Det sa administrerende direktør i Quick Care AS og utviklingsdirektør i Falck AS, Thomas Helt, under tirsdagens frokostmøte hvor tema var «God økonomi i godt samarbeid».

I dag, og kanskje i langt større grad enn tidligere, er bedrifter og bedriftsledere bevisste i hva som er deres faktor for å lykkes; De ansatte.

Ifølge Helt kan en time målrettet fysisk aktivitet i arbeidstiden gi 10 prosent økt effektivitet.

- Glade og produktive medarbeidere skaper et godt arbeidsklima, som gir både livskvalitet og god bunnlinje, forteller Helt.

[caption id="attachment_6276" align="alignright" width="282"]Personal- og HR-sjefi i Kilden Teater- og Konserthus Else May Tveitane Nyland. Personal- og HR-sjefi i Kilden Teater- og Konserthus Else May Tveitane Nyland.[/caption]

Kilden Teater- og konserthus er veldig bevisst på de ansatte og tilrettelegger for fysisk aktivitet.

- Vi har mange ting vi gjør for å forebygge skader og sykdom, men en av dem er å tilby pilates til de ansatte en gang i uken i arbeidstiden, forteller personal- og HR-sjef, Else May Tveitane Nyland, i Kilden Teater- og Konserthus.

De er opptatt av at hver enkelt ansatt skal være bevisste på å ta vare på egen helse gjennom forebygging.

- Vi tilrettelegger individuelt, men arbeidstaker må være interessert i å gjøre noe selv for å bedre forhold, avslutter Tveitane Nyland.
facebook